Palme Intelectuale

Cu un PH al dracu' de scăzut

Salut, sunt obsedatul de biceps


Salut, sunt obsedatul de biceps. Și triceps, și pectorali, și cvadriceps, și abdominali și tot restul. Orice mușchi este un obiect al obsesiei mele.

Scopul meu în viață este s-ajung cât dulapul și să moară femeile după mine. Consider că un bărbat adevărat trebuie să aibă fiecare mușchi umflat până-n punctul în care stă să plesnească. Ca bărbat, n-ai scuză să nu petreci cel puțin 20 de ore pe săptămână la sală. Este obligatoriu să transformi mersul la sală într-o parte esențială a vieții tale de mascul, altfel nu te va respecta nimeni.

Pasiunea mea pentru mișcat fiare a-nceput în adolescență. Atunci am observat, în reviste de culturism, filme și cluburi, că pachetele de mușchi sunt respectate. Gagicile le cad în genunchi, iar ceilalți bărbați îi invidiază. Deh, ar vrea și ei să fie cât ușa și să se uite femeile lung după ei. Dar nu pot, pentru că nu trag de fiare.

Prietenul meu cel mai bun este antrenorul. El îmi spune ce să mănânc și cât, ce să nu mănânc și ce suplimente să iau. Îl ascult cum nu l-aș asculta nici pe Iisus (slăbănogul ăla care-n toată viața lui n-a tras o zi la sală), și pe bună dreptate: el știe totul. A antrenat o mulțime de băieți care acum participă la competiții și apar prin reviste. Știe totul despre nutriție și exerciții. Și tot el mi-a recomandat un supliment care m-a făcut să cresc într-o săptămână cât alții într-o lună. După ce l-am luat, ridicam 80 de kilograme în loc de 50, cât duceam în mod normal. Și mi-au crescut și mușchii. Sunt mare și puternic. Acum iau suplimentul direct de la antrenor. Atât timp cât îl iau, mă simt puternic și mare. Și am mușchii de piatră.

Unii au zis că mi-ar fi dat steroizi. Eu nu cred așa ceva. Nu cred că se-apuca prietenul meu să-mi vândă steroizi fără să-mi spună. Și, chiar dac-ar fi steroizi, nu văd unde e problema. Mă simt bine, am forță, am ajuns cât ușa. E bine să iei. Nu cred eu chestiile alea cu efecte secundare și ce se mai zice. Păi, dacă era așa, de ce să-i mai vândă? Ar fi cineva atât de prost încât să ia steroizi dac-ar dăuna?

Cercul meu social e acum format din băieții de la sală. Aveam alți prieteni înainte, dar ei nu știu mai nimic despre suplimente, exerciții și culturiști. Și chiar e greu să stai printre oameni care nu vor să fie cât ușa sau îți spun c-ai luat-o razna și că viața înseamnă mai mult decât pătrățele pe abdomen. Păi ce să-nsemne? Să mănânci ce vrei, când vrei și să faci exerciții cât să te menții în formă? Nu-i așa. Viața înseamnă bicepși cât munții.

Vorbesc foarte multe chestii interesante cu prietenii mei de la sală. Stăm și ne bem ciocolata cu proteine, carbohidrați și alte chestii despre care voi nu știți și discutăm. Despre suplimente, ce pui cu orez mai mănânc zilnic la prânz de o lună, ce concurs s-a mai anunțat, cum să te pregătești de concurs si ce culturiști au mai câștigat concursuri. Și-mi place să avem idoli comuni. Nu vă spun care sunt, că nu cred c-ați auzit de ei. Dacă nu vrei s-ajungi cât cabina telefonică, e puțin probabil să fi auzit de ei.

Abia aștept să vină sâmbăta, să ieșim în club. Să fim iar grupul de masculi vânoși cu maiouri mulate, prin care se văd mușchii. Și să ne simțim centauri că se uită la noi tipele cele mai machiate și cu cele mai înalte tocuri. Și să-i privim cu-ngăduință pe tipii fără mușchi. Au și ei dreptul să trăiască, dar specia dominantă suntem noi. Și femeile lor stau cu ei pentru că n-au șanse cu noi. Chiar dacă ele spun că suntem dezgustători, noi știm că ne vor.

Salut! Sunt obsedatul de biceps.

Single Post Navigation

One thought on “Salut, sunt obsedatul de biceps

  1. Pingback: Două Perechi de Palme 5 | Evident, tot Rolemodelism

Lasă comment.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: