Palme Intelectuale

Cu un PH al dracu' de scăzut

Contact


PALME INTELECTUALE:

Adresa oficială de e-mail a blog-ului este palmeintelectuale@yahoo.com. O verifică și Teo și Vladuts, când și când. Aceeași adresă e și ID de mess, dar nu prea stă niciunul din noi on-line. Vreodată. Ca idee. Pagina de facebook a blog-ului este Palme Intelectuale. Alte metode de contact ale blog-ului nu prea există, în afara comment-urilor, of course.

VLADUTS:

Mă puteți găsi pe facebook și singuri, sunteți deștepți, nu tre’ să vă dau mură-n gură. Ca adresă de e-mail, verific o dată pe zi evidenttotrolemodel@yahoo.com. Ăsta e și ID de mess, dar șansele să mă găsiți on-line pe ID-ul ăsta sunt de sub 1%. Mai puteți intra în legătură cu mine și pe blog-ul personal: Evident, tot Rolemodelism. ID-ul de Skype nu vreau să vi-l dau și, ca rețele sociale on-line, cam asta folosesc.

Acum, mult mai multe șanse să dați de mine aveți live. Pe Lipscani, cel mai probabil, pentru că, dacă nu sunt acasă, acolo sunt cel mai des. În Club A, La Muse, Oktoberfest sau Dolce Cafe. Sigur, mai merg și prin alte locuri, dar astea sunt de bază.

TEO:

Pentru jurăminte de loialitate veşnică, înjurături, promisiuni de bătaie, invitaţii la sex sălbatic sau ce vă mai trece prin cap, scrieţi-mi la vulpoiulegoist at yahoo punct com. În principiu, e şi ID de Messenger, dar e destul de puţin probabil să mă prindeţi online.

Dacă vă place ce debitez pe-aici, puteţi citi şi Mesaje din subsol. Blogul nu este în topul priorităţilor mele, deci nu-ncepeţi cu „scrie şi tu mai des”.

În rest, sunt cam peste tot. S-ar putea să fiu chiar acum în spatele tău, amuzându-mă la gândul că tu crezi că asta-i o glumă de om ciudat.

3 thoughts on “Contact

  1. bullshit on said:

    bai, imi place de voi doi. formati un cuplu bun:)

  2. Teo on said:

    Păi… mulţumim.

  3. RoleModelu on said:

    Doresc să menționez, totuși, ceva: ”cuplu” lasă loc de interpretări. Prefer cuvântul ”duo”.

Lasă comment.